Sper sa nu devin vestitor


Vestitor de vesti rele :D. Dupa ce duminica aminteam de Gheorghe Dinica, astazi de Vladimir Gaitan, mai acum cateva zile de "porti in cer"  am mai primit pe mail inca ceva ... de rau bineinteles. Duminica, un meteori căzut in apropierea orașului Mazsalaca din Letonia, a lăsat in urma un crater cu diametrul de 20 m si adanc de 10 m. Nimeni nu a fost ranit, incendiul declanșat in urma impactului manifestandu-se doar pe o arie restrînsa. Probabil ca ar trebui sa ma documentez si sa ma apuc sa scriu despre calendarul mayasilor, aztecilor si sa incerc sa il egalez pe Pavel Corut.
In rest numa de bine.

Vladimir Găitan a suferit un infarct


Actorul a fost internat in cursul zilei la astazi la Spitalul de Urgenta Floreasca in sectia de cardiologie. Contactat telefonic acesta a declarat ca "este in spital pentru investigatii" medicii urmand sa stabileasca un diagnostic exact.
Vladimir Gaitan si Gheorghe Dinica au fost colegi de platou  in telenovela romaneasca "Regina".
 
Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro director web gratuit ClickLink.ro Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Top88 - Director web Smarty Web Director Blog Web Director Gratuit Acidutzu Free PageRank Checker