Cannibal Holocaust

Harold Monroe, antropolg de profesie calatoreste in junglele din America de Sud pentru a afla ce s-a intamplat cu o echipa de filmare care a disparut cu doua luni in urma, in timp ce realiza un documentar despre triburile primitive din zona. Cu ajutorul a doi ghizi bastinasi, profesorul Monroe intalneste doua triburi, Yacumo si Yanomamo. Totodata, antropologul gaseste ramasitele membrilor echipei de filmare si cateva role de film nedevelopat. Odata reintors la New York, Monroe urmareste filmul in intregime. Pe pelicula apar regizorul Alan Yates, prietena acestuia Faye Daniels, si cameramanii Jack Anders si Mark Tomaso.
Dupa cateva zile de drumetie, filmul arata cum echipa de filmare a realizat filmarile pentru documentar, dar nu oricum, ci terorizand si umilind bastinasii. In ciuda obiectiilor lui Monroe, studioul tv Pan American vrea sa difuzeze filmarea sub titulatura de "documentar". Pentru a-i determina sa se razgandeasca, profesorul le arata celor din conducerea studioului ultimele role ale filmului. Acestia vad pentru prima oara care a fost soarta echipei de filmare...(sursa CinemaRx)|

Asa suna o prezentare profi'. Am auzit prima data de film acum doi ani desi este facut in 1980. L-am gasit si am incercat sa il vad. Nu am reusit decat sa zappez un pic prin el. Ghinionul a facut sa nimeresc cateva scene ... nu de groaza, nu horror ci mai degraba bolnave. Da! Asta ar fi cuvantul :bolnave. Am sters filmul, dar microbul curiozitatii nu mi-a dat pace. Tov. Google mi-a dat o multime de informatii:banat in numeroase tari, considerat real, buget infim. Asa ca l-am descarcat din nou, mi-am facut curaj (stoc de cafea si tutun) si am trecut la vizionare.

Este clar ca nu as recomanda vecinului cardiac filmul, nici pustilor care beau bere si mananca seminte langa stalpu' de la colt. Abunda in scene de o violenta rar intalnita, mare parte din scene sunt reale (animalele din film chiar au fost macelarite). Chiar si scenele in care sunt ucisi oamenii par a fi cat se poate de reale (s-a dovedit mai tarziu ca nu sunt).  Concluzia ?  Evolutia nu poate sa ne stearga caracterele animalice, doar le estompeaza, este de ajuns o scanteie si totul reincepe.
 
Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro director web gratuit ClickLink.ro Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Top88 - Director web Smarty Web Director Blog Web Director Gratuit Acidutzu Free PageRank Checker