Suntem romani si ne pricepem la toate

Initial voiam sa scriu despre "Hackers". Dar dupa ce am citit un post " Lupta dintre SMURD si Ambulanta" de pe www.piticu.ro mi-a trecut cheful. Ma rog mi-a venit cheful sa injur. Dumnealui zice asa "Acum unde e problema? Lipsa de interes sau profesionalism al oamenilor de la Ambulanta Bucuresti, sau lipsa de dotari? Sa aibe SMURD masini mai bune, nu cred, dar au o atitudine diferita." I-as recomanda sa se documenteze inainte de a arunca cu noroi in stanga si in dreapta. SMURD -ul nu are ce cauta la un caz obisnuit, banal acolo trebuie sa ajunga SAMB (ambulanta). De ce ajunge SMURD-ul acolo ? Motivele sunt diverse:

- talentul nostru de a exagera. Cand sunam la 112 avem grija sa inflorim situatia (poate vine mai repede asa!), ne modificam varsta (copii de 2-3 ani redevin sugari iar pensionarii intineresc brusc cu 5-10 ani). Daca nu sunt ambulante disponibile atunci ori te trezesti cu pompierii aka SMURD ori cu ambulanta privata.
- lenea. Ne este lene si sila sa mergem la medicul de familie, preferam sa chemam ambulanta acasa.
- lipsa de informare. SMURD vine mai repede decat ambulanta! Corect! Fie pentru ca nu are ce face, fie pentru ca are cu ce (GPS+masina buna+etc.+etc.). Din pacate in timp ce paramedicul iti administreaza tie oxigen pentru ca tu ai fumat desi ai plamanii sita s-ar putea ca altcineva sa crape intr-o masina fiindca nu are cine sa il scoata de acolo.

"Atitudine diferita"? Pai tu cum te-ai simti cand in miez de noapte mergi efectiv in satra, carand prin coclauri jumate de masina cu tine (aparatura) constient de faptul ca s-ar putea sa o iei pe carca fiindca ai ajuns tarziu ? Si de ce ai ajuns tarziu ? Pentru ca in anul de gratie 2009 inca te mai orientezi dupa Ghidul Strazilor din Pagini Aurii. De GPS a avut nevoie cineva mai iute de mana.
In rest numai de bine...
 
Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro director web gratuit ClickLink.ro Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Top88 - Director web Smarty Web Director Blog Web Director Gratuit Acidutzu Free PageRank Checker