De ce este buna gripa porcina.


De ce este buna gripa (si mai ales pentru cine):
- pai in primul rand pentru ministrul sanatatii. Daca ai sa crapi iti trebuie macar o cruce. Si fiinca trebuie sa fie una de fitze colaboratorii domniei sale iti vor putea oferi una de marmura.
- este buna sa iti tii vecinii la distanta. Stranuta de cateva ori si ai toate sansele sa fii singur pe cativa metri patrati.
- mancam si carne de pui acum, ce vreti se face cu randul, o data e porcina, o data aviara, o data vaca nebuna, asteptam cu interes gripa verzei sa mai trecem si pe cartofi.
- expresia "criza economica" a disparut din vocabularul farmacistilor. Si cum romanul este si medic nu numai politician si meserias in diverse domenii, daca nu gaseste antivirale se trateaza cu antibiotice.
- gripa este utila imbogatirii lexicului limbii romane. Avem constructii noi gen "masca porcina".
- OPC-ul va avea de lucru pentru a rezolva reclamatiile referitoare la "mastile porcine" contrafacute
- faci febra. E un lucru bun daca esti restantier la intretinere si ti-au taiat caldura.
- pitzipoancele se pot lauda cu ceva nou si deosebit.
- este mana cereasca pentru designeri. Dupa fesul Basescu, fesurile PROTV, vom avea si mastile aferente trendurilor in voga, cu cristale, cu pene, cu GPS si de firma

    In rest numa de bine...
     
    Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro director web gratuit ClickLink.ro Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Top88 - Director web Smarty Web Director Blog Web Director Gratuit Acidutzu Free PageRank Checker