Traian Basescu clonat ...

Doar in spatiul virtual ... 
   Site-ul de campanie pentru referendum al preşedintelui Traian Băsescu, www.basescu.ro, a fost clonat, păstrându-se aspectul grafic dar parafrazându-se mesajele şefului statului, inclusiv sloganul, care din "De ce le e frică nu scapă" a devenit "De ce ţi-e frică, păsărică?".
Mesajele "471 - 300 parlamentari" şi "Hai la referendum!", postate pe site-ul preşedintelui, au devenit, pe site-ul www.traianbasescu.ro, "1 mandat - 0 rezultate" şi, respectiv, "Hai la revedere!".
   Staff-ul de campanie a lui Traian Băsescu a anunţat că a reuşit "recuperarea" site-ului www.traianbasescu.ro, care clonase www.basescu.ro, purtătorul de cuvând Sever Voinescu declarând că se aşteaptă ca astfel de site-uri clonate să mai apară în spaţiul virtual.
   După ce staff-ul de campanie al lui Băsescu a reuşit să redirecţioneze utilizatorii către www.traianbăsescu.ro, clona a reînviat la adresa www.traianbasescu.org

Unii britanici cred că Hitler a fost antrenor de fotbal

Un studiu realizat in Marea Britanie de catre organizaţia caritabilă pentru veterani Erskin, pe un eşantion de 2.000 de copii, cu vârste cuprinse între nouă şi 15 ani a ajuns sa faca deliciul presei. Chestionarele au cuprins intrebari despre ambele războaie mondiale.
Astfel am putut afla ca:
- Adolf Hitler a fost un antrenor al echipei germane de fotbal
- Auschwitz este un parc tematic al celui de-al Doilea Război Mondial
- simbolul Zilei Comemorării ar fi reprezentat, pentru 12 la sută dintre elevii chestionaţi, nu de macul roşu, ci de arcadele aurii de la McDonald's iar 40 la sută din totalul elevilor nu ştiu că aceasta se sărbătoreşte pe 11 noiembrie.
- un sfert dintre copii au afirmat că o bombă nucleară a fost lansată deasupra oraşului Pearl Harbor
- unul din 20 a apreciat că Holocaustul a fost festivitatea de la finalul războiului
- unul din 12 respondenţi crede că termenul de Blitz desemnează o imensă operaţiune de curăţare după cel de-al Doilea Război Mondial.

In rest numa de bine ...
 
Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro director web gratuit ClickLink.ro Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Top88 - Director web Smarty Web Director Blog Web Director Gratuit Acidutzu Free PageRank Checker