119

Deunazi m-am hotarat sa imi fac blogul "available to the public" si asta la sfatul amicului meu Sorinache (zis Pustiu). Fost atlantic ca si mine se pare ca Pustiu' mai are inca mult capital pe care nu il exploateaza. Dupa o mini repriza de consultari am decis sa facem schimb de linkuri (deh in ziua de azi nu mai schimbam numere de telefon ) si iată-ma linkuit cum ar zice cineva de Pustiu' . Btw 119 este reversul de la 911, si era un fel de emrgency number unde se suna numai când nu functionau calculatoarele sau când aveai chef sa stai la gargara cu adminu'.
Apropos Mada daca citesti vreodata pe aici sa stii ca apeciez faptul ca il iubesti chiar daca e prost....

2 aruncari cu pietre:

Sorin spunea...

Sa stii ca primul sfat e gratis,dar de la al doilea in colo.vorbim de duros:)).Ma bucur ca in sfarsit cineva asculta de sfaturile mele,cred ca esti primul.
Stii cum se spune,nascut speranta..dar continuarea nu o mai stiu.M-au tot exploatat unii si altii asa ca nu mai am ce sa exploatez eu.
Pentru o secunda am crezut ca m-ai facut prost..dar am aflat..:))

Anonim spunea...

Salutare! Uite, ca asa cum preconizai, Mada ti-a vazut blogul! :) sa stii ca in continuare "il iubesc...pana in ianuarie"... si, apropo, l-ai bagat pe Sorinache in ceata, el credea ca despre el este vorba- nu stiu ce l-a deranjat mai mult- faptul ca l-ai fi facut prost sau faptul ca eu nutream pentru el ceva sentimente pe care nici nu le banuia! :)) oricum, eu m-am distrat pe cinste citind blogul! :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta ... nu neaparat si a mea ...

 
Director Web dYr.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro director web gratuit ClickLink.ro Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Top88 - Director web Smarty Web Director Blog Web Director Gratuit Acidutzu Free PageRank Checker